COVID-19: Oficialii britanici sfătuiesc populaţia să evite adunările de sărbători: "Paştele poate fi noul Crăciun”

  • Liderii din domeniul politic şi specialiştii în sănătate din Marea Britanie vor discuta posibilitatea înăspririi restricţiilor din perioada Crăciunului.
  • Numărului de zile în care familiile se pot întâlni ar putea fi redus de la cinci la trei; numărul maxim de gospodării ce pot interacţiona ar putea fi redus de la trei la două.
  • Cele patru naţiuni compentente ale Regatului Unit se vor întâlni din nou miercuri în speranţa că vor conveni o abordare comună.
  • Paştele poate fi „noul Crăciun”, a declarat un oficial la Sky News înainte de întânire.
472 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Oficialii britanici sfătuiesc populaţia să evite adunările de sărbători: "Paştele poate fi noul Crăciun”

Vorbind la Sky News în această dimineaţă, secretarul de stat Jenrick a spus: „Cadrul legal va continua, dar rata infecţiei ar putea creşte în multe părţi ale ţării, date fiind exemple internaţionale precum Ziua Recunoştinţei, îi revine datoria fiecărei familii din întreaga ţară, în această dimineaţă şi în zilele următoare pentru a purta acea conversaţie în jurul mesei de la mic dejun şi a întreba <<este decizia corectă pentru familia noastră?>>”

"Acesta este un virus care prosperă prin interacţiunea socială, astfel încât adunarea mai multor persoane, chiar şi în această scurtă perioadă de timp, nu este lipsită de pericole. Va avea consecinţe în ceea ce priveşte creşterea ratei".

Jenrick a sugerat că unii oameni ar putea, prin urmare, să amâne adunările mari de familie până în primăvară. Paştele poate fi noul Crăciun ", a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici