Cum e să treci prin COVID 19? Mărturia unui medic de la Spitalul Judeţean Suceava, care a fost infectat: Teama nu ajută cu nimic

  • Medicul Anatol Burlacioc a avut primele simptome de COVID 19 la mijlocul lunii martie
  • Anatol Burlacioc a avut frisoane şi uscăciune în nas şi gât
  • Medicul s-a vindecat şi a trecut peste boală optimist.
4540 afișări
Imaginea articolului Cum e să treci prin COVID 19? Mărturia unui medic de la Spitalul Judeţean Suceava, care a fost infectat: Teama nu ajută cu nimic

Cum e să treci prin COVID 19? Mărturisirile unui medic de la Spitalul Judeţean Suceava, care a fost infectat: Teama nu ajută cu nimic

Anatol Burlacioc este medic chirurg plastician la Spitalul Judeţean Suceva. Primele simptome de COVID 19 le-a avut la mijlocul lunii martie. A fost testat câteva zile mai târziu, iar răspunsul a confirmat bănuiala, era infectat cu noul coronavirus.

Anatol Burlacioc, medic chirurg plastician la Spitalul Suceava: ”Nu este plăcut să afli că ai o boală, la modă, nouă şi despre care nimeni nu ştie mare lucru.”

Medicul spune că a ştiut de la început că nu e o gripă obişnuită. Simptomele erau diferite.

Anatol Burlacioc, medic chirurg plastician la Spitalul Suceava: ”Specific ar fi această uscăciune în nas şi gât şi la unii pierderea mirosului. Deja şi soţia se simţea rău. Avea semnele bolii, nu avea miros, avea frison, dureri musculare.”

Anatol a ales varianta internării de zi, ceea ce i-a dat posibilitatea să se trateze, atât el cât şi soţia, acasă. Amândoi au luat medicamentul kaletra, dar au renunţat după câteva doze.

Anatol Burlacioc, medic chirurg plastician la Spitalul Suceava: ”Este foarte dur, am avut diaree apoasă la o oră de la prima doză. Vă imaginaţi dacă eram la spital, într-un salon la boli infecţioase, cu două bai la 50 de paturi. Probabil şi de asta am refuzat internarea.”

Medicul s-a vindecat şi a trecut peste boală optimist.

Anatol Burlacioc, medic chirurg plastician la Spitalul Suceava: ”Până la urmă teama nu ajută cu nimic, eu ştiam ce se întâmplă cu organismul meu, e mai greu pentru persoanele care nu ştiu cum să reacţioneze la anumite simptome.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici