Curg amenzile pentru IPS Teodosie. Pedepsit pentru că a ieşit în stradă

IPS Teodosie primeşte a doua amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost găsit pe stradă, deşi era obligat să stea în carantină.

2459 afișări
Imaginea articolului Curg amenzile pentru IPS Teodosie. Pedepsit pentru că a ieşit în stradă

Curg amenzile pentru IPS Teodosie. Pedepsit pentru că a ieşit în stradă

Luni, în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Constanţa au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

A fost amendat cu 1.000 de lei.

Mai devreme, aceiaşi poliţişti au identificat, într-o biserică din oraşul Constanţa, un bărbat de 66 de ani care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informa Poliţia Constanţa. Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deşi era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ips teodosie,
amendă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici