Din cauza coronavirusului, mall-urile şi restaurantele din Kiev vor fi închise

Autorităţile de la Kiev au anunţat luni că centrele comerciale, restaurantele, barurile şi cafenelele din capitala ucraineană vor fi închise, pe fondul crizei cauzate de epidemia de coronavirus, anunţă Reuters.

244 afișări
Imaginea articolului Din cauza coronavirusului, mall-urile şi restaurantele din Kiev vor fi închise

Din cauza coronavirusului, mall-urile şi restaurantele din Kiev vor fi închise

Măsura va intra în vigoare începând de marţi, iar autorităţile le recomandă cetăţenilor să evite să călătorească în alte localităţi dacă nu este nevoie. Oraşele Liov şi Odessa au anunţat măsuri similare.

Ucraina a înregistrat până acum cinci cazuri de infecţie cu coronavirus. O persoană a murit din cauza infecţiei. Ucraina a anunţat recent că interzice accesul cetăţenilor străini pe teritoriul său, pentru a limita răspândirea infecţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici