Directorul Oxford Vaccine Group, după ce mai multe ţări au suspendat vaccinarea cu serul AstraZeneca: ”Există dovezi foarte liniştitoare”

  • Vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea din Oxford este sigur, a dat asigurări co-dezvoltatorul.
  • Mai multe ţări din Europa au suspendat vaccinarea cu serul AstraZeneca.
  • Director Oxford Vaccine Group: ”Maladia COVID-19 prezintă un ”risc enorm” pentru sănătate.”
1600 afișări
Imaginea articolului Directorul Oxford Vaccine Group, după ce mai multe ţări au suspendat vaccinarea cu serul AstraZeneca: ”Există dovezi foarte liniştitoare”

Directorul Oxford Vaccine Group, după ce mai multe ţări au suspendat vaccinarea cu serul AstraZeneca: ”Există dovezi foarte liniştitoare”

Vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea din Oxford este sigur, a dat asigurări co-dezvoltatorul după îngrijorări care au dus la suspendarea vaccinării cu acest ser în mai multe ţări.
 
”Există dovezi foarte liniştitoare că nu există o creştere a fenomenului de cheaguri de sânge aici, în Marea Britanie, unde au fost administrate cele mai multe doze din Europa până acum”, a declarat luni, 15 martie, la BBC profesorul Andrew Pollard, directorul Oxford Vaccine Group care a dezvoltat serul împreună cu AstraZeneca, citat de Le Figaro.
 
Profesorul Pollard a subliniat că este important ca vaccinarea să continue, arătând că maladia COVID-19 prezintă un ”risc enorm” pentru sănătate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici