FOTO | Mesaj sfidător afişat de navele croazieră, obligate să rămână în porturi

În timp ce unii se luptă cu toate puterile şi mijloacele pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus, alţii se gândesc doar la profit.

5973 afișări
Imaginea articolului FOTO | Mesaj sfidător afişat de navele croazieră, obligate să rămână în porturi
Este şi cazul navelor de croazieră care au folosit luminile cabinei pentru a afişa un mesaj sfidător. ”Ne vom întoarce”, a fost mesajul afişat de navele de croazieră oprite în porturile din California sau Florida.
 
Mesajul este cu trimitere clară la faptul că activitatea le-a fost stopată ca urmare a măsurilor luate pentru a opri răspândirea coronavirusului. Cel puţin 30 de zile trebuie să stea în port aceste vase de croazieră.
 
Mai mult, unele dintre ele ar putea deveni spitale mobile dacă situaţia o va impune, iar acest scenariu nu le surâde deloc operatorilor din turism.
 
 
sursa foto: ABC News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici