FOTOGRAFIA ZILEI | Un cadru mai puternic decât pandemia. Doi paramedici îşi folosesc scurta pauză pentru a se ruga: unul cu faţa spre Mecca, celălalt către Ierusalim

Doi paramedici din Israel au oferit una dintre cele mai puternice fotografii din perioada crizei de coronavirus. Cadrul surprins de jurnaliştii de la CNN vorbeşte practic de la sine.

16629 afișări
Imaginea articolului FOTOGRAFIA ZILEI | Un cadru mai puternic decât pandemia. Doi paramedici îşi folosesc scurta pauză pentru a se ruga: unul cu faţa spre Mecca, celălalt către Ierusalim

FOTOGRAFIA ZILEI | Un cadru mai puternic decât pandemia. Doi paramedici îşi folosesc scurta pauză pentru a se ruga: unul cu faţa spre Mecca, celălalt către Ierusalim

Avraham Mintz şi colegul său Zoher Abu Jama au fost surprinşi în unul dintre puţinele momente de pauză în timp ce rugau. Mintz este evreu aşa că s-a aşezat cu faţa către Ierusalim, în timp ce Jama este musulman şi s-a îndreptat către Mecca.
 
Cei doi paramedici tocmai veniseră de la o intervenţie din sudul oraşului Be'er Sheva unde o femeie în vârstă de 41 de ani acuza grave probleme respiratorii. Anterior răspunseseră apelului unui bătrân în vârstă de 77 de ani care le solicitase ajutorul.
 
”Pentru cei doi paramedici, care lucrează împreună de două sau trei ori pe săptămână, acest moment nu este ceva ieşit din comun. Pentru toţi ceilalţi, imaginea poate reprezenta o sursă de inspiraţie în mijlocul unei pandemii”, au notat jurnaliştii de la CNN.
 
sursa foto: CNN
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici