Francezii se întorc mai devreme acasă începând de azi. Franţa extinde carantina de noapte

  • Francezii s-au întors acasă mai devreme sâmbătă, din cauza noului interval orar al carantinei de noapte, care interzice circulaţia între 18:00 şi 06:00
  • Până acum, carantina de noapte în Franţa era valabilă în intervalul 20:00- 06:00.
  • În Franţa, virusul SARS-CoV-2 a ucis 70.000 de oameni.
4944 afișări
Imaginea articolului Francezii se întorc mai devreme acasă începând de azi. Franţa extinde carantina de noapte

Francezii s-au întors acasă mai devreme sâmbătă, din cauza noului interval orar al carantinei de noapte, care interzice circulaţia între 18:00 şi 06:00, scrie Reuters. Guvernul a dispus extinderea carantinei de noapte pentru a împiedica creşterea numărului de cazuri COVID-19.

Până acum, carantina de noapte în Franţa era valabilă în intervalul 20:00- 06:00.

De asemenea, începând de luni, vor intra în vigoare şi noi restricţii de călătorie. Toţi cei care vor călători în Franţa, mai puţin cetăţenii UE, vor fi nevoiţi să prezinte un test negativ COVID-19 şi să intre în izolare timp de şapte zile de la sosirea în ţară.

Până acum, în Franţa, virusul SARS-CoV-2 a ucis 70.000 de oameni. 1% din ultimele cazuri COVID-19 înregistrate sunt din cauza noii tulpini de coronavirus, care a fost detectată prima dată în Marea Britanie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici