GCS: Incidenţa COVID-19 în Capitală este 2,89 la mia de locuitori. Sunt 447 de focare

  • Incidenţa cazurilor de COVID-19 la 14 zile, în Capitală, este de 2,89, a transmis, joi seara, Grupul de Comunicare Strategică (GCS), din informaţiile primite de la DSP Bucureşti.
  • GCS transmite şi care este populaţia oficială a Bucureştiului.
1739 afișări
Imaginea articolului GCS: Incidenţa COVID-19 în Capitală este 2,89 la mia de locuitori. Sunt 447 de focare

GCS: Incidenţa COVID-19 în Capitală este 2,89 la mia de locuitori. Sunt 447 de focare

Potrivit GCS, incidenţa cazurilor de COVID-19 în Capitală este, joi, de 2,89 la mia de locuitori.

Au fost testate pozitiv, în ultimele 14 zile, un număr de 6.797 de bucureşteni.

Număr total de cazuri în focare este de 447, cifră care se scade din cea a nou pozitivaţilor în ultimele 14 zile, potrivit sursei citate.

Pentru că s-a discutat foarte mult despre populaţia Bucureştiului, la care se face raportarea, cifra exactă, potrivit GCS, este de 2.196.979.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici