În izolare de două luni, parizienii ascultă sunetele de metrou pe Internet

  • Lunile de izolare i-au împins pe mulţi la comportamente bizare
  • De pildă, parizienii nostalgici ascultă sunetele de metrou pe Internet
309 afișări
Imaginea articolului În izolare de două luni, parizienii ascultă sunetele de metrou pe Internet

Sursă foto: Profimedia

Mellisa, o franţuzoaică de 18 ani, a înregistrat pe Smartphone sunetele metroului pe care le ascultă în mod regulat. „E pentru distracţie. Este un mod de a spune Pe curând la Paris, de îndată ce s-a terminat vom putea ieşi din nou împreună!” a povestit ea.

Nu este singura, în ultimele săptămâni un clip urcat pe Youtube în 2015 a devenit acum popular. „Metroul din Paris - înregistrări sonore”, te scufundă timp de 5 ore în atmosfera metroului din capitala Franţei.

”Sunt nostalgic în izolare”, „Nu ştiu de ce, dar am cautat pe google sunetul metroului” , sunt câteva din reacţii. “Avem într-adevăr o problemă. În câteva săptămâni vom înnebuni ", râde un utilizator, care recunoaşte uimit: „ Am crezut că sunt singurul. "

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici