Incidente în Marsilia. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de persoane care participau la un carnaval neautorizat

  • Oraşul Marsilia din sudul Franţei găzduieşte carnavalul La Plaine în fiecare martie.
  • Dar petrecerea neautorizată din acest an a fost parţial şi un protest împotriva măsurilor de combatere a pandemiei.
283 afișări
Imaginea articolului Incidente în Marsilia. Poliţia a folosit  gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de persoane care participau la un carnaval neautorizat

Incidente în Marsilia. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de persoane care participau la un carnaval neautorizat

Poliţia din Marsilia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de persoane care au participat la un carnaval, încălcând măsurile de combatere a pandemiei.

France Bleu Provence, un post de radio local, a raportat că până la 6.500 de persoane au participat la adunarea din oraş.

Poliţia efectuat şapte arestări şi a aplicat zeci de amenzi de 135 de euro celor care au refuzat să poarte măşti de faţă.

Primarul oraşului Marsilia, Benoit Payan, a atacat pe reţelele de socializare „atitudinea egoistă” a participanţilor la carnaval calificând comportamentul lor drept „inacceptabil”.

„Nimic nu justifică distrugerea eforturilor noastre colective de a limita răspândirea virusul”, a spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici