Instanţa Supremă restricţionează accesul celor care vin din zone afectate de COVID-19

  • Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) restricţionează accesul persoanelor care au venit dintr-o zonă afectată de noul coronavirus.
  • În sălile de judecată ale Instanţei Supreme a apărut dezinfectant pentru participanţii la procese.
  • În plus, după şedinţe instanţele sunt igienizate.
269 afișări

Jandarmii Înaltei Curţi verifică cetăţenii suspecti de infecţii respiratorii pentru a preveni răspândirea coronavirusului în instanţă.

În sălile de judecată ale Înaltei Curţi a apărut dezinfectant pentru participanţii la procese, iar după şedinţe instanţele sunt igienizate.

Totuşi, cei care sunt citaţi de Instanţa Supremă trebuie să înştiinţeze completul de judecată în scris sau prin e-mail că este izolat.

Pentru că la şedinţele de judecată vin multe persoane, administraţia instanţei supreme ţi-a pus la dispoziţie dezinfectant pentru mâini.

Totodată, imediat după şedinţe este făcută igienizarea sălilor cu produse pe bază de alcool şi dezinfectanţi care omoară viruşii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici