Israel a autorizat vaccinul anti-COVID-19 produs Moderna. Ministerul Sănătăţii a rezervat 6 milioane de doze

  • Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs de Moderna.
  • Ministerul Sănătăţii din Israel a rezervat 6 milioane de doze.
594 afișări
Imaginea articolului Israel a autorizat vaccinul anti-COVID-19 produs Moderna. Ministerul Sănătăţii a rezervat 6 milioane de doze

Reprezentanţii companiei Modernaa transmit că Ministerul Sănătăţii din Israel (MOH) a dat autorizaţia de a importa vaccinul COVID-19 produs de Moderna.

Ministerul Sănătăţii din Israel a rezervat 6 milioane de doze. Se estimează că livrările vor începe în luna ianuarie.

Aceasta este a treia autorizaţie de reglementare pentru vaccinul COVID-19 produs de Moderna şi prima autorizaţie în afara Americii de Nord.

„Autorizaţia primită astăzi reprezintă un moment important în istoria companiei noastre şi în lupta globală împotriva COVID-19. Aceasta este a treia autorizaţie de reglementare pentru vaccinul COVID-19 produs de Moderna şi prima în afara Americii de Nord. Vreau să mulţumesc Ministerului Sănătăţii din Israel pentru eforturile depuse, întrucât echipa lor a lucrat neîncetat alături de noi pentru a asigura autorizarea în timp util a acestui vaccin. Sperăm să primim în continuare autorizaţii şi pe alte pieţe, în următoarele zile, săptămâni şi luni" a declarat Stéphane Bancel, Chief Executive Officer al Moderna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici