Locuitorii din Hong Kong încearcă să scape de carantină. 17 oameni au fost opriţi la graniţă

Secretarul Sănătăţii Sophia Chan a anunţat, vineri, că 17 persoane din Hong Kong au încercat să scape din carantină, însă au fost oprite la graniţă, potrivit CNN.

473 afișări
Imaginea articolului Locuitorii din Hong Kong încearcă să scape de carantină. 17 oameni au fost opriţi la graniţă

Sursa foto: Profimedia

Aceste persoane au încălcat carantina şi au încercat să plece din oraş, însă au fost oprite la graniţă de angajaţii de la Departamentul de Imigraţii, a explicat Sophia Chan.

Ea a adăugat că cei 17 au fost retrimişi în clădirile special amenajate pentru carantină. Chan a mai spus că două persoane au fost puse sub acuzare şi poliţia a transmis dovezi Departamentului de Justiţie în alte şapte cazuri. Restul de cazuri sunt anchetate în continuare.

Măsura curentă este ca oamenii care intră în Hong Kong din China continentală trebuie să intre în carantină la domiciliu şi le este interzis să părăsească oraşul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici