Mesajul lui Vergil Chiţac, senatorul PNL infectat cu noul coronavirus: Sunt extrem de mâhnit

„Sunt extrem de mâhnit că eu, soţia mea şi atâţia alţi oameni din România şi din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta”, transmite senatorul PNL din Constanţa Vergil Chiţac confirmat cu noul coronavirus.

4549 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Vergil Chiţac, senatorul PNL infectat cu noul coronavirus: Sunt extrem de mâhnit

Sursa: Facebook

„Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcţiei de Sănătate Publică şi am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soţia mea şi atâţia alţi oameni din România şi din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele şi încurajările care nu se mai opresc. Vă mulţumesc şi vă doresc din suflet să fiţi sănătoşi şi să aveţi mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aştepţi", a transmis senatorul PNL pe Facebook, la câteva ore după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus”, a transmis senatorul.

Acesta a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmană. CITEŞTE ÎN CONTINUARE

Senatorul liberal a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus. Acesta, împreună cu alte trei persoane apropiate lui, se află în autoizolare şi urmează să fie transportate la Spitalul de Boli Infecţioase. 

Senatorul PNL a participat în perioada 17-19 februarie la o întâlnire NATO la Bruxelles, iar luni a fost prezent în Parlamentul României. CITEŞTE ÎN CONTINUARE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici