O ţară pare a fi lovită de al doilea val de coronavirus. Sunt aproape 3.000 de infectări în 24 de ore

  • Iranul pare că este lovit de al doilea val de coronavirus
  • Minstrul Sănătăţii din Iran a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate aproape 3.000 de noi cazuri de coronavirus.
  • Ţara este una dintre cele mai afectate de pandemie din Orientul Mijlociu, relatează The Guardian
30370 afișări
Imaginea articolului O ţară pare a fi lovită de al doilea val de coronavirus. Sunt aproape 3.000 de infectări în 24 de ore

Sursă foto: The Guardian/ Johns Hopkins University

Temerea că Iranul a intrat în al doilea val al epidemiei a fost întărită după ce numărul de infectări a atins cel mai mare nivel din ultimele două luni.

Iranul se aproprie de finalul ridicării restricţiilor. Moscheile s-au deschis recent, la fel şi magazinele şi birourile. Însă numărul de cazuri noi dă fiori oficialilor iranieni din sanătate.

Din nefericire, coronavirusul va înscrie un gol în minutul 90 dacă oficialii şi oamenii cred că coronavirusul este gata. Dacă neglijăm situaţia ne vom întoarce înapoi”, a precizat Ministru Sănătăţii Saeed Namaki.

Numărul infectărilor a ajuns la 154.445, iar numărul infectărilor zilnice este cel mai mare din data de 1 aprilie. Pe 1 mai au fost doar 802 infectări acum sunt aproape 3.000 zilnic.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici