Pastele bat coronavirusul

  • Restaurantele cu specific italienesc îşi menţin numărul de clienţi în ciuda coronavirusului
  • Clienţii români servesc masa alături de clienţii italieni fără teama coronavirusului
  • Italia deţine numărul record de îmbolnăviri cu coronavirus din Europa, peste 2.500 de cazuri
3622 afișări

Coronavirusul sperie, dar nu pe toată lumea. Proprietarii restaurantelor cu specific italian din România nu se plâng ca oamenii fug. Dimpotrivă. Clienţii români mănâncă alături de italieni fără teama coronavirusului.

„Pe noi nu ne-a afectat. (...) Noi avem evenimente aici, pe care continuăm să le facem şi oamenii vin. Încă sunt sunată. Uite, ieri am avut plin, plin. A fost plin toată ziua”, a declarat Nicuţa Enache, proprietarul restaurantului Ciao Niki.

Totuşi, proprietarii de restaurante nu ignoră coronavirusul. Igiena este respectată la maximum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici