Persoana vaccinată cu numărul un milion a făcut rapelul şi apoi i-a sunat pe coordonatorii campaniei

  • Persoana vaccinată cu numărul un milion a făcut rapelul la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.
  • Ulterior, o rudă a femeii în vârstă a sunat la numărul de telefon al autorităţilor pentru a le mulţumi.
3084 afișări
Imaginea articolului Persoana vaccinată cu numărul un milion a făcut rapelul şi apoi i-a sunat pe coordonatorii campaniei

Persoana vaccinată cu numărul un milion a făcut rapelul şi apoi i-a sunat pe coordonatorii campaniei

Reprezentanţii Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva Covid 19 Rovaccinare au relatat discuţia pe pagina de Facebook.

„Alo! Nu ştiu dacă vă amintiţi de mine. Sunt ginerele doamnei Valentina Fulga, persoana vaccinată cu numărul 1 milion. V-am sunat să vă spunem că azi am făcut rapelul şi ne simţim foarte bine! Doream să vă mulţumim pentru întreaga experienţă referitoare la vaccinare. Personalul din centru a fost extrem de atent, nu numai cu noi, ci cu toţi cei de acolo. Vă mulţumim din suflet pentru tot ceea ce faceţi pentru noi", se precizează în transcrierea discuţiei telefonice.

Valentina Fulga, în vârstă de 86 de ani, a fost vaccinată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Prima doză a fost făcută chiar de Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici