Peste 110.000 de locuri disponibile pe platformă pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. Perioada în care sunt valabile

  • CNCAV a anunţat că peste 110.000 de locuri sunt disponibile pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca
  • Perioada disponibilă pentru imunizare este în perioada 23 februarie-14 martie.
  • Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani.
3405 afișări
Imaginea articolului Peste 110.000 de locuri disponibile pe platformă pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. Perioada în care sunt valabile

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunţat vineri că peste 110.000 de locuri sunt disponibile pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca.

„La acest moment, pe platforma de programare se pot face înscrieri pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca. Cu sprijinul colegilor de la STS, periodic, platforma va fi actualizată şi va permite programarea la vaccinare”, a transmis CNCAV.

Astfel, pentru perioada 23 februarie-14 martie sunt disponibile peste 110.000 de locuri. Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani.

Persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech şi Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare, au mai precizat reprezentanţii CNCAV.

Conform acestora, dozele livrate în perioada următoare României, de companiile Pfizer-BioNTech şi Moderna, sunt destinate imunizării persoanelor care au deja progrămari în platformă, atât pentru prima, cât şi pentru a doua doză de vaccin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici