Peste 34.000 de români, vaccinaţi în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunţat că în ultimele 24 de ore peste 34.000 de români au primit prima doză a vaccinului, iar 670 de persoane au fost vaccinate cu a doua doză.

473 afișări
Imaginea articolului Peste 34.000 de români, vaccinaţi în ultimele 24 de ore

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), în ultimele 24 de ore au fost administrate 34.807 doze de vaccin. Astfel, 34.136 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 671 cu cea de-a doua.

De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în România, au fost administrate 270.046 de doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de Pfizer BioNTech. Astfel, 264.802 persoane au primit prima doză, iar 2.622 au fost vaccinate cu două doze.

Număr total de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare în ultimele 24 de ore este de 62, din care 15 reacţii de tip local şi 47 reacţii generale.

De la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost înregistrate 871 reacţii comune şi minore, din care 317 reacţii de tip local cu durere la locul injectării şi 554 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici