Record de teste în Wuhan! Peste 850.000 de persoane au fost testate într-o zi în oraşul chinez

  • China a făcut peste 850.000 de teste într-o zi în Wuhan
  • Autorităţile din Wuhan au făcut 856.128 de teste pentru coronavirus pe 19 mai, relatează CNN.
2905 afișări
Imaginea articolului Record de teste în Wuhan! Peste 850.000 de persoane au fost testate într-o zi în oraşul chinez

Record de teste în Wuhan! Peste 850.000 de teste într-o zi în oraşul chinez

Autorităţile din Wuhan au făcut 856.128 de teste pentru coronavirus pe 19 mai, relatează CNN.

Pe data de 18 mai au fost efectuate 457.847 de teste a precizat Comisia Municipală de Sănătate. În total sau efectuat 2.178.581 de teste din 12 mai până azi.

Testele fac parte dintr-un program amplu de testare lansat de China după ce au apărut noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în Wuhan. Cazurile noi nu au fost importate şi se consideră că sunt rezultatul transmiterii locale ce se credea că a fost eradicată.

Nu au existat noi cazuri pe data de 19 mai în Wuhan, potrivit Comisieni Naţionale de Sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici