Rezultate negative pentru coronavirus în cazul elevei din Alba care a fost la Veneţia

  • Eleva de 15 ani a fost plasată în carantină după ce a informat autorităţile că are febră.
  • 47 de elevi şi 4 profesori de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia au fost plasaţi în izolare la domiciliu pentru 14 zile.
579 afișări
Imaginea articolului Rezultate negative pentru coronavirus în cazul elevei din Alba care a fost la Veneţia

Rezultate negative pentru coronavirus în cazul elevei din Alba care a fost la Veneţia

Rezultatele analizelor medicale efectuate la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca în cazul elevei de 15 ani din Alba Iulia care a fost la Carnavalul de la Veneţia sunt negative, atât pentru coronavirus, cât şi pentru gripă, a anunţat, vineri, DSP Alba.

Reprezentanţii DSP Alba au anunţat, vineri, că eleva are o stare bună de sănătate şi nu mai are febră.

„Avem un rezultat negativ de la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj pentru eleva de 15 ani transferată joi seara din autoizolare la secţia Derma/infecţioase a SJU Alba Iulia. Toate analizele au ieşit bune, inclusiv testul de gripă a ieşit negativ, starea sa fiind bună, fără febră”, au spus reprezentanţii DSP Alba.

Eleva de 15 ani de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iula, care a fost cu un grup de colegi la Carnavalul de la Veneţia, a fost plasată în carantină, după ce a informat autorităţile că are febră.

47 de elevi şi 4 profesori de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia au fost plasaţi în izolare la domiciliu pentru 14 zile după ce s-au întors la sfârşitul săptămânii trecute din Italia, unde au participat la Carnavalul de la Veneţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici