Robert Turcescu declară că e necesară închiderea temporară a şcolilor

Viceliderul deputaţilor PMP Robert Turcescu a declarat că este necesară închiderea temporară a şcolilor, în contextul epidemiei de coronavirus, chiar dacă unora poate li se pare o măsură exagerată.

735 afișări
Imaginea articolului Robert Turcescu declară că e necesară închiderea temporară a şcolilor

Robert Turcescu declară că e necesară închiderea temporară a şcolilor

„E nevoie de închiderea temporară a şcolilor. Poate unora li se pare o măsură exagerată, dar am citit în ultimele zile nenumărate articole despre răspândirea coronavirusului. Concluzia e că dacă putem lua măsuri pentru a limita efectul de contagiune, atunci aceste măsuri trebuie luate. Fără panică, lucizi, dar cu fermitate”, a scris Robert Turcescu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PMP reiterează că „suspendarea temporară a activităţilor şcolare e necesară. Acum!”.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat, duminică seara, că inima de părinte îi spune că ar fi potrivit să fie închise şcolile, în contexul înmulţirii cazurilor de coronavirus, însă nu se va suprapune deciziilor luate la nivel naţional.

Întrebată dacă ar fi indicat să se închidă şcolile, după ce numărul de bolnavi de coronavirus s-a mărit, Gabriela Firea a spus, la Antena 3, că autorităţile locale trebuie să respecte deciziile luate la nivelul ţării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici