Şapte constănţeni, între care şi un copil de 10 ani, au fost infectaţi cu tulpina Delta a COVID-19. O femeie a decedat

  • Şapte pacienţi cu COVID-19 au fost confirmaţi cu tulpina Delta în Constanţa.
  • Printre ei este şi un copil de 10 ani.
  • O femeie în vârstă de 68 de ani a murit.
2518 afișări
Imaginea articolului Şapte constănţeni, între care şi un copil de 10 ani, au fost infectaţi cu tulpina Delta a COVID-19. O femeie a decedat

Şapte pacienţi din judeţul Constanţa au fost depistaţi pozitiv cu noua tulpină Delta a COVID-19, anunţă cei de la DSP Constanţa. Este vorba despre 6 femei cu vârsta între 10 ani şi 68 de ani şi un bărbat cu vârsta de 21 de ani.

Conform sursei citate, dintre cei 7 pacienţi, 6 erau nevaccinaţi. Unii dintre aceştia sunt întorşi recent din străinătate, iar alţii nu au istoric de călătorie.

„Dintre cei 7 pacienţi, starea a 6 dintre ei este stabilă. Din păcate, o pacientă în vârstă de 68 de ani a decedat”, spun reprezentanţii DSP Constanţa.

Până miercuri, 28 iulie, în România au fost confirmate 1.082.710 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.047.444 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. Bilanţul complet poate fi consultat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici