Şapte morţi şi peste 2.300 de cazuri de coronavirus în Germania. Cele mai importante landuri închid şcolile

  • Renania de Nord-Westfalia şi Bavaria au decis închiderea şcolilor, pentru a evita răspândirea coronavirusului.
  • Acestea sunt cele mai importante landuri din Germania.
  • Operatorul naţional de transport feroviar a anunţat nu va mai avea trenuri directe către Italia.
2531 afișări
Imaginea articolului Şapte morţi şi peste 2.300 de cazuri de coronavirus în Germania. Cele mai importante landuri închid şcolile

Sursa foto: Profimedia

Bilanţul pandemiei de coronavirus din Germania este de 7 morţi şi 2.369 de cazuri confirmate. Cifrele aparţin autorităţilor centrale, în timp ce presa vorbeşte despre cel puţin 3.100 de cazuri.

Situaţia cea mai gravă este în landul Renania de Nord – Westfalia, acolo unde au fost raportate 680 de cazuri şi trei decese. Guvernul regional al landului a anunţat că, de miercuri, va închide şcolile până la jumătatea lui aprilie.

O măsură identică a fost luată de landurile Bavaria, Saxonia Inferioară, Saarland, Schleswig-Holstein şi Bremen.

Operatorul feroviar naţional a anunţat că nu va mai avea garnituri directe către Italia, iar trenurile vor opri acum în Austria.

Meciurile din primele două ligi de fotbal vor fi suspendate începând cu data de 2 aprilie. Partidele programate în acest weekend se vor juca fără spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici