Senatorul Vergil Chiţac, dus fără izoletă la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

Senatorul Vergil Chiţac, confirmat cu noul coronavirus, soţia şi asistentul lui au fost duşi fără izoletă şi fără să aibă vreun echipament de protecţie la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

5083 afișări
Imaginea articolului Senatorul Vergil Chiţac, dus fără izoletă la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

Sursa: Facebook

Senatorul Vergil Chiţac, soţia şi asistentul lui au fost duşi la spital cu o maşină SMURD.

Ei nu aveau niciun fel de protecţie: nici izoletă, dar nici mănuşi sau echipament specific.

Echipa care îi însoţea pe cei 3 avea, în schimb, echipamente de protecţie.

Senatorul liberal a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus. Acesta, împreună cu alte trei persoane apropiate lui, se afla în autoizolare. Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat că atât el, cât şi toţi membrii Biroului Politic Naţional se vor izola la domiciliu, în condiţiile în care au intrat în contact cu Chiţac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici