Sorana Cîrstea, supărată după ce turneul de la Indian Wells a fost amânat: Am aflat de pe Twitter

Sorana Cîrstea, care trebuia să participe la turneul de la Indian Wellls, a aflat de pe reţelele de socializare despre anularea competiţiei.

1310 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, supărată după ce turneul de la Indian Wells a fost amânat: Am aflat de pe Twitter

Sorana Cîrstea, supărată după ce turneul de la Indian Wells a fost amânat: Am aflat de pe Twitter

Turneul de tenis Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului. Organizatorii au decis în noaptea de duminică spre luni să nu se mai desfăşoare competiţia, programată în perioada 9-22 martie, din cauza apariţiei, în Sudul Californiei, a unei persoane infectată cu temutul virus.

Organizatorii au postat pe Twitter un mesaj prin care au precizat că meciurile de la Indian Wells nu vor mai avea loc, iar jucătoarea din Belgia Kirsten Flipkens, de 34 de ani, a repostat anunţul: „Ce naiba?”.

Aşa a aflat şi Sorana Cîrstea că turneul nu va mai avea loc: „Am aflat de pe Twitter chiar acum”.

Anunţul organizatorilor a venit după ce joi aceştia au spus că vor fi luate mai multe măsuri de precauţie în timpul meciurilor, precum: jucătorii să nu îşi mai dea mâna sau copiii de mingi să poarte mănuşi.

În plus, aceştia s-au gândit şi la posibilitatea ca meciurile să fie jucate fără spectatori, însă până la urmă decizia finală a fost luată. Pentru prima dată în istoria turneului, Indian Wells a fost anulat.

În California au fost anunţate 114 cazuri de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici