Strigătul de furie şi disperare al unui pacient asimptomatic: ”Noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din 'celulă'. Mesaj adresat domnului Arafat!”

Gabriel Mirceoiu, fost fotbalist şi fost director general al clubului FC Braşov, se află de 16 zile internat într-un spital din Braşov. A fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

18184 afișări
Imaginea articolului Strigătul de furie şi disperare al unui pacient asimptomatic: ”Noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din 'celulă'. Mesaj adresat domnului Arafat!”
 
Mirceoiu va putea fi externat abia după ce două teste consecutive vor fi negative. Mirceoiu trage un semnal de alarmă puternic în ceea ce priveşte modul în care sunt trataţi pacienţii asimptomatic. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook, mesaj direct către Raed Arafat - şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.
 
„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, ameninţat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… (Citeşte condiţiile de confidenţialitate). Am auzit că mâine vom face duş!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, a scris Gabriel Mirceoiu pe contul său de socializare.
 
La scurt timp după postarea mesajului, Mirceoiu a fost contactat de jurnaliştii de la brasov.net
 
”Sunt internat în spital de 16 zile, dar mă simt bine, n-am nici un simptom al bolii. Nu vreau să fiu înţeles greşit, n-am absolut nimic de reproşat personalului medical sau auxiliar de la spital, vreau doar să semnalez situaţia noastră, a bolnavilor asimptomatici domnului Raed Arafat. Noi nu avem nici un semn al bolii, nu primim nici tratament, doar stăm izolaţi într-o cameră”, a declarat Gabriel Mirceoiu pentru brasov.net.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici