Ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus raportate la numărul de locuitori nu este China

Noul coronavirus a infectat peste 120.000 de persoane din 110 ţări, în timp ce mai mult de 4.700 de bolnavi au murit. Deşi în China s-au înregistrat cele mai multe cazuri de Covid-19 (peste 80.000), o altă ţară a fost lovită mai dur, dacă ne raportăm la numărul de locuitori.

5954 afișări
Imaginea articolului Ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus raportate la numărul de locuitori nu este China

Ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus raportate la numărul de locuitori nu este China

Microstatul San Marino, cu puţin peste 30.000 de locuitori, a înregistrat cel puţin 69 de cazuri de coronavirus, ceea ce înseamnă că aproximativ 0,22% din populaţia ţării a fost afectată. Dintre aceştia, 3 oameni au murit.

San Marino este un microstat-enclavă, situat în nord-estul Peninsulei Italice, înconjurat de Italia. San Marino are cea mai mică populaţie din toţi membrii Consiliului Europei.

Alte ţări care au multe cazuri de Covid-19 raportat la numărul de locuitori sunt: Vatican, Liechtenstein, Gibraltare, Islanda, Coreea de sud şi Andorra.

În China, sunt 80.000 de cazuri de coronavirus..

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici