Testul COVID care depistează noile tulpini

  • Roche lansează testul pentru tulpinile de coronavirus
  • Testul de laborator va depista toate mutaţiile de virus
  • Testul monitorizează impactul potenţial al mutaţiilor asupra organismului
2064 afișări
Imaginea articolului Testul COVID care depistează noile tulpini

Gigantul farmaceutic Roche lansează testul pentru variantele de coronavirus.

Apariţia variantelor noi a creat multă îngrijorare. În plus, ele sunt considerate mai periculoase decât varianta originală.

CITEŞTE AICI: Virusul Sars-CoV-2 a suferit o nouă mutaţie. Tulpina, descoperită la 8 persoane din Franţa, poate înşela testele PCR

Testul de laborator a fost conceput de Roche pentru a depista toate mutaţiile de virus. Mai mult, el va putea monitoriza şi impactul potenţial al mutaţiilor asupra organismului uman şi rezistenţa lui faţă de vaccin.

Noul test Roche se face pe sisteme Cobas 6800/8800 care sunt utilizate în laboratoare de cercetare şi spitale.

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici