Tragedie în Baia Mare. O asistentă medicală nevaccinată, cu COVID-19, a murit la 3 zile după decesul fetiţei pe care o născuse

  • Cristina, o asistentă în vârstă de 34 de ani, infectată cu COVID, a murit la spitalul de Urgenţă Baia Mare.
  • Internată cu pneumonie severă, femeia a decedat după ce fetiţa pe care o născuse prematur a murit.
  • Băimăreanca, asistentă medicală, nu era vaccinată şi a fost confirmată pozitiv COVID-19 la internare.
6025 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Baia Mare. O asistentă medicală nevaccinată, cu COVID-19, a murit la 3 zile după decesul fetiţei pe care o născuse

Familia femeii acuză medicii de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare că i-ar fi spus despre decesul fetiţei, fără menajamente, iar aceasta ar fi suferit un şoc puternic care ar fi condus la deces,

Femeia era nevaccinată şi gravidă în luna a 8-a. S-a simţit rău, s-a dus la spital, unde a ieşit pozitivă în urma testării PCR, A născut de urgenţă prin cezariană. Asistenta avea şi obezitate grad 1 cauzată de sarcina şi diabet zaharat cauzat tot de sarcina.

După 3 zile de la naştere, copilul, o fetiţă, a murit. Femeia nu a ştiut de moartea copilului. A aflat brusc. Pe certificatul de deces cauza este edemul pulmonar, stop cardio-respirator. 

Cristina avea 34 de ani şi nu era căsătorită. A terminat şcoala de asistenţi medicali. Săptămâna trecută s-ar fi simţit rău, motiv pentru care, spun aparţinătorii, a mers să îşi facă toate analizele.

„Era în gravidă în luna a opta. Era răcită şi avea febră. Nu era vaccinată. A mers ziua următoare la spital, unde i-au făcut un test COVID ce a ieşit pozitiv. A fost internată cu pneumonie severă. Avea saturaţia de oxigen joasă iar medicii au convins-o să nască prin cezariană. Totul a fost în regulă iar naşterea fetiţei a decurs bine. A doua zi fetiţa era bine la secţia prematuri. A treia zi fetiţa a murit”, spune familia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici