”Trebuie să vânez Pokemoni” / Inconştienţă dusă la extrem: un italian a încălcat carantina pentru un motiv stupid

Un bărbat din Italia va suporta acum rigorile legii după ce a încălcat ordinele de carantină şi de restricţie a circulaţiei. Motivul invocat este unul cât se poate de stupid.

1208 afișări
Imaginea articolului ”Trebuie să vânez Pokemoni” / Inconştienţă dusă la extrem: un italian a încălcat carantina pentru un motiv stupid

”Trebuie să vânez Pokemoni” / Inconştienţă dusă la extrem: un italian a încălcat carantina pentru un motiv stupid

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Italia a fost surprins de poliţişti în timp ce se plimba dezinvolt pe străzile micuţului oraş San Fermo, din nordul ţării, asta în timp ce ţara se confruntă cu o criză fără precedent provocată de coronavirus.
 
Luat la întrebări de carabinierii care patrulau în zonă, bărbatul a avut un răspuns care i-a lăsat mască pe oamenii legii. ”Trebuie să vănez Pokemoni”, a fost reacţia bărbatului, potrivit publicaţiei Leggo.
 
Acesta se afla alături de fiica sa, însă nu a avut parte de indulgenţă din partea autorităţilor. A fost pus sub acuzare pentru încălcarea regulilor de carantină şi îşi aşteaptă acum pedeapsa.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici