Un angajat al Primăriei din Brăila, confirmat cu COVID-19. DSP va face o anchetă epidemiologică

Un angajat al Primăriei Brăila a fost testat pozitiv cu COVID-19. Persoana care s-a îmbolnăvit lucrează la Direcţia de Strategii a Municipalităţii, iar colegii săi au fost trimişi în izolare la domiciliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2910 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Primăriei din Brăila, confirmat cu COVID-19. DSP va face o anchetă epidemiologică

Un angajat al Primăriei din Brăila, confirmat cu COVID-19. DSP va face o anchetă epidemiologică

Bărbatul s-a simţit rău şi a făcut testul pentru depistarea virusului la o clinică privată. Joi, el a primit rezultatul şi a fost transportat la spital. Toţi colegii de birou au fost trimişi în izolare la domiciliu.

„Persoana nu a venit la birou în ultima perioadă. De pe 8 mai şi de pe 11 mai el şi încă trei colegi au stat preventiv acasă. Oricum, ei lucrează în altă clădire a Primăriei Brăila. Angajatul în discuţie a primit tratament de la medicul de familie, s-a simţit în continuare rău, şi-a făcut testul şi astăzi a aflat că este infectat. Este internat la spital. Colegii săi au fost trimişi acasă, lucrează de acasă cu ajutorul unei aplicaţii”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Direcţia de Sănătate Publică va face o anchetă epidemiologică. Judeţul Brăila a fost primul din ţară care în urmă cu două săptămâni a raportat zero cazuri de infectare cu COVID-19. Ulterior, au mai apărut două persoane infectate, un angajat al CFR şi salariatul Primăriei. În total, de la începutul epidemiei, în Brăila nu au fost raportate decât 20 de cazuri. În judeţ nu au fost înregistrate decese provocate de virus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici