Un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, înregistrat miercuri. Bilanţul ajunge la 30

  • O femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota a fost confirmată cu noul tip de coronavirus.
  • Un bărbat de 60 de ani, ofiţer în rezervă al MAI a călătorit în Israel la finalul lunii februarie
  • În cursul zilei de marţi au fost confirmate 12 noi cazuri.
7121 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, înregistrat miercuri. Bilanţul ajunge la 30

Un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, înregistrat miercuri. Bilanţul ajunge la 30

O femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota a fost confirmată cu noul tip de coronavirus, bilanţul ajungând la 30, au transmis, miercuri dimineaţa, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

„Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această (miercuri - n.red.) dimineaţă, al 30 - lea caz la nivel naţional. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, conform GCS.

Un bărbat de 60 de ani, ofiţer în rezervă al MAI a călătorit în Israel la finalul lunii februarie. El s-a prezentat la spital însă a spus că nu a părăsit ţara în ultimele două luni.

Ulterior, s-a stabilit că el are coronavirus şi a răspândit virusul altor persoane din jurul său, între care nurorii lui, care este gravidă şi nepotului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici