Valeriu Gheorghiţă: ”Românii se pot programa la vaccinare prin telefon”

Românii se pot programa la vaccinare prin telefon, fără să se mai înscrie în platformă, anunţă coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă. Totodată, la sate ar putea exista posibilitatea ca oamenii să meargă la vaccinare direct, fără programare.

221 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă: ”Românii se pot programa la vaccinare prin telefon”

Valeriu Gheorghiţă anunţă la Digi24 că există posibilitatea programării directe, prin telefon, la vaccinare. Sunând la 021.414.4425, operatorul se ocupă de programare şi îl anunţă pe apelant când este programat, la ce vaccin şi unde.

„Facilitatea aceasta funcţionează deja, dar este insuficient exploatată. Beneficiarul nu mai este nevoit să îşi creeze un cont în platformă. Operatorul programează direct şi transmite când trebuie să meargă să se vaccineze”, spune Gheorghiţă.

De asemenea, autorităţile doresc, în special pentru sate, înfiinţarea unor ghişee de programare în primării.

„Suplimentar, pentru mediul rural ne dorim să existe şi posibilitatea de programare directă, adică să dedicăm un interval orar în a doua parte a zilei în care oamenii se pot prezenta direct la vaccinare, în mod deosebit persoanele peste 60 de ani”, spune coordonatorul campaniei de vaccinare.

Această variantă este încă în analiză, pentru că specialiştii vor să evite dezordinea din centrele de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici