VIDEO. Imaginile care au şocat lumea: un tătic devine rapid viral pe Social Media

  • Un tată îşi dă în leagăn fetiţa pe balcon
  • Imaginile au devenit rapid virale
  • Videoclipul a stârnit controverse pe reţelele de socializare
1872 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Imaginile care au şocat lumea: un tătic devine rapid viral pe Social Media

Sursa foto: captură video

Imaginile surprinse cu un tată care-şi dă în leagăn fetiţa pe balcon au făcut înconjurul lumii. Secvenţa a devenit rapid virală pe reţelele de socializare, iar valurile de critici nu au întârziat să apară.

Se presupune că înregistrarea ar fi din Puerto Rico, şi din cauza constrângerilor generate de coronavirus, părintele ar fi recurs la această modalitate periculoasă de a-şi distra copilul.

Până în prezent, nu există mai multe detalii despre situaţie sau despre protagonişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici