VIDEO: O femeie întoarsă din Italia acuză simptome suspecte. A fost transportată la Spitalul „Matei Balş” pentru analize

  • O femeie care s-a întors din Italia şi acuză dureri de gât a fost transportată, duminică seară, la Spitalul „Matei Balş” din Capitală.
  • Nu a fost confirmată cu noul virus.
  • I se fac analize pentru a stabili acest lucru.
3454 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O femeie întoarsă din Italia acuză simptome suspecte. A fost transportată la Spitalul „Matei Balş” pentru analize

Sursa foto: Facebook Dragoş Bistriceanu

„O femeie care s-a întors din Italia şi acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Pacientul a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus”, arată reprezentanţii GCS, într-o informare de presă.

Sursa citată a adăugat că „femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate şi zona din care a revenit în ţară”.

Reprezentanţii GCS au mai spus că vor reveni cu detalii imediat cum le vor avea.

În acest moment, în România sunt 15 persoane infectate cu noul COVID-19. Două cazuri au fost confirmate duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici