VIDEO: „Pelerinaj” pe străzile pustii ale Romei. Papa Francisc s-a rugat în faţa unui crucifix care a salvat italienii de ciumă în 1522

  • Mii de italieni au aprins lanterne şi lumânări la ferestre pentru a arăta că ţara nu e învinsă de coronavirus.
  • Un montaj cu momente de glorie ale Italiei are zeci de mii de distribuiri online.
  • Papa Francisc s-a rugat la o icoană care a fost purtată pe străzi în timpul epidemiei de ciumă din secolul al XVI-lea.
2417 afișări
Imaginea articolului VIDEO: „Pelerinaj” pe străzile pustii ale Romei. Papa Francisc s-a rugat în faţa unui crucifix care a salvat italienii de ciumă în 1522

Sursa foto: Profimedia

În genunchi, dar nu învinşi. Aşa sunt italienii în ultimele zile de pandemie. Să îţi arăt de ce. Aseară, în mii de case, oamenii au închis luminile şi aprins lumânări sau lanterne, ca să arate că Italia trăieşte. În joc au intrat şi poliţiştii.

Pe reţelele de socializare, mii de oameni au distribuit un montaj cu cele mai cunoscute momente şi locuri ale Italiei. Mesajul este că totul va fi bine.

Ieri a fost ziua cea mai neagră în Italia. 368 de oameni au murit şi peste 3.500 de cazuri au fost confirmate. Pe străzile Romei, Papa Francisc a renunţat la maşină şi a mers pe jos în biserica San Marcello al Corso.

Papa s-a rugat în faţa unui crucifix care a salvat Roma de ciumă în 1522.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici