1 DECEMBRIE 2013: Expoziţie dedicată celor 95 de ani de la realizarea Marii Uniri, la MNIR, până pe 15 decembrie

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) le-a pregătit vizitatorilor o microexpoziţie dedicată celor 95 de ani de la realizarea Marii Uniri, prezentare care va rămâne deschisă până pe 15 decembrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

197 afișări
Imaginea articolului 1 DECEMBRIE 2013: Expoziţie dedicată celor 95 de ani de la realizarea Marii Uniri, la MNIR, până pe 15 decembrie

1 DECEMBRIE 2013: Expoziţie dedicată celor 95 de ani de la realizarea Marii Uniri, la MNIR, până pe 15 decembrie

Astfel, la microexpoziţie vor putea fi observate documente, fotografii şi obiecte legate de unirea provinciilor româneşti - Transilvania, Basarabia şi Bucovina, cu patria mamă: Rezoluţia Marii Adunări Naţionale de la Alba Iulia, Actul Unirii Basarabiei cu România, pana de scris (din aur) a lui Vasile Goldiş (vicepreşedintele Adunării de la Alba Iulia), stiloul patriotului basarabean Pantelimon Halippa, actele de ratificare a unirii acestor provincii cu România.

Microexpoziţia este deschisă până la data de 15 decembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici