A fost lansat cel mai mare smartphone full HD. Cum arată telefonul de 15 centimetri - FOTO

O firmă coreeană, Pantech, a lansat cel mai mare smartphone de pe piaţă care overă full HD, Vega 6. Telefonul are un display de 15 centimetri.

1386 afișări
Imaginea articolului A fost lansat cel mai mare smartphone full HD. Cum arată telefonul de 15 centimetri - FOTO

Coreenii au lansat cel mai mare smartphone full HD. Cum arată telefonul de 15 centimetri - FOTO (Imagine: Pantech)

Huawey a lansat în trecut un smartphone şi mai mare, însă acesta nu reda full HD, informează BBC.

Producătorii coreeni testează în prezent reacţia pieţei la cât de mare este un smartphone acceptabil pentru a fi cumpărat.

În 2011, Samsung a deschis drumul smartphone-urilor mari cu Galaxy Note. Atunci, analiştii au considerat că produsul este prea mare pentru a fi primit bine, însă Galaxy Note s-a bucurat de succes iar Samsung a lansat în august un telefon cu display şi mai mare.

Tactica telefoanelor mari a fost adoptată acum şi de Sony, LG, HTC şi ZTE.

La Congresul Mondial al Telefoanelor de la Barcelona, care se va desfăşura la 25 februarie, producătorii sunt aşteptaţi să prezinte şi alte smartphone-uri de mari dimensiuni.

Compania de consultanţă în tehnologie Ovum consideră că acest format se va dovedi profitabil mai ales în pieţele în proces de dezvoltare, unde potenţialii clienţi nu-şi permit un smartphone şi o tabletă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici