Actriţa Julia Garner, din serialul Netflix „Ozark”, s-a căsătorit cu liderul unei trupe pop

Julia Garner, actriţa americană premiată cu Emmy pentru rolul din serialul Netflix de succes "Ozark", s-a căsătorit cu Mark Foster, liderul trupei indie Foster the People, după o logodnă de câteva luni, potrivit Daily Mail.

279 afișări
Imaginea articolului Actriţa Julia Garner, din serialul Netflix „Ozark”, s-a căsătorit cu liderul unei trupe pop

Julia Garner, din serialul Netflix „Ozark”, s-a căsătorit cu liderul unei trupe pop

Nunta a avut loc pe 27 decembrie şi vestea a fost făcută publică de creatorul de modă Zac Posen, care a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la eveniment, inclusiv instantanee cu tinerii căsătoriţi dansând şi tăind tortul de nuntă.

Garner, în vârstă de 25 de ani, a purtat o rochie albă cu corset din mătase şi dantelă, în timp ce Foster, în vârstă de 35 de ani, a purtat un smoching clasic.

Foster şi Garner s-au logodit în luna mai, în timp ce se aflau într-o excursie în Parcul natural Yellowstone. În afara unei fotografii cu cei doi şi cu peisajul montan, publicată de Julia Garner pe reţelele de socializare online, cuplul a păstrat tăcerea în legătură cu povestea lui romantică.

Pentru rolul ei din "Ozark", Julia Garner a câştigat un premiu Emmy. Garner va interpreta personajul Ruth Langmore şi în cel de-al treilea sezon al serialului, care va fi lansat la începutul anului 2020. "Ozark" spune puvestrea unui expert financiar care îşi mută familia în munţii Ozark din Missouri, unde trebuie să spele 500 de milioane de dolari pentru a îmbuna un traficant de droguri.

Grupul de indie rock Foster the People a fost fondat în 2009 şi a ajuns cunoscut datorită piesei "Pumped Up Kicks". În ciuda ritmului său vesel şi dinamic, melodia descrie gândurile unui adolescent bolnav mintal care plănuieşte un atac armat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici