Actriţa Valeria Ogăşanu a murit la vârsta de 76 de ani

  • Actriţa de teatru şi film Valeria Ogăşanu a murit la vârsta de 76 de ani.
  • Ea a fost căsătorită cu actorul Virgil Ogăşanu.
3348 afișări
Imaginea articolului Actriţa Valeria Ogăşanu a murit la vârsta de 76 de ani

Actriţa Valeria Ogăşanu a murit la vârsta de 76 de ani

„O veste dureroasă pentru scena teatrului românesc… Frumoasa şi talentata actriţă de film şi teatru, Valeria Ogăşanu, s-a stins din viaţă la vârsta de 76 de ani”, anună, luni, Ministerul Culturii.

Valeria Ogăşanu a jucat în filme precum „Fraţii Jderi”, „Fram” sau „Trandafirul galben”, dar şi din spectacolele de pe scena teatrului „Bulandra” din Bucureşti.

Ministerul Culturii a transmis condoleanţe familiei şi celor apropiaţi actriţei.

Valeria Ogăşanu s-a născut la 23 septembrie 1946 în Bucureşti, România. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografie şi a fost căsătorită cu actorul Virgil Ogăşanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici