Adele a soluţionat divorţul. Cei doi foşti soţi au stabilit custodie comună pentru copilul lor

  • Adele a finalizat divorţul prin mediere cu fostul soţ Simion Konecki.
  • Cei doi au stabilit custodia comună a fiului lor în vârstă de opt ani.
  • În prezent, lucrează la un nou album şi îşi doreşte o colaborare cu Beyonce.
1464 afișări
Imaginea articolului Adele a soluţionat divorţul. Cei doi foşti soţi au stabilit custodie comună pentru copilul lor

Adele a soluţionat divorţul cu custodia comună a fiului. Adele şi Simon vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii

Deşi au format un cuplu încă din 2011 şi au un fiu împreună, Adele şi partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki, s-au decis să meargă pe drumuri separate.
 
Divorţul a fost deschis în Los Angeles şi finalizat prin mediere.
 
Adele şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki au stabilit custodia comună a fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo pe care îl vor vizita fiecare în parte şi se vor strădui să fie părinţi exemplari.
 
Din fericire, doar muzica a rămas prima dragoste la care câştigătoarea a şase premii Grammy se întoarce ori de câte ori are nevoie de conectare cu sine.
 
În prezent, îndrăgita artistă pregăteşte surprize muzicale fanilor săi. Ea lucrează la un nou album şi îşi doreşte extrem de mult o colaborare cu Beyonce.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici