An paradoxal pentru criticul de teatru Marina Constantinescu

  • A fost un an greu pentru cultură şi artişti.
  • Pentru criticul de teatru Marina Constantinescu, anul 2020 a fost unul paradoxal.
  • A primit Premiul de Excelenţă pentru Festivalul Naţional de Teatru şi Premiul Aristiţa Romanescu.
911 afișări
Deşi a fost un an greu pentru cultură şi pentru artişti, pentru criticul de teatru Marina Constantinescu anul 2020 a fost unul paradoxal. A reuşit să obţină două premii, probabil cele mai mari din breaslă, şi anume Premiul de Excelenţă pentru Festivalul Naţional de Teatru şi Premiul Aristiţa Romanescu. A fost invitată la Marius Tuca Show seara trecută. Iată ce i-a spus:
 
„Se întamplă destul de rar în Breasla noastră forma asta de solidaritate şi bucurie când cineva mai apropiat sau nu neaparat primeşte un premiu. Premiul Aristiţa Romanescu pe care l-am primit pentru secţiunea arte a fost oferit pentru ediţia din 2018.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici