Angela Gheorghiu vrea să joace într-un spectacol de teatru

Soprana Angela Gheorghiu se gândeşte la o carieră în teatru, informează intermezzo.typepad.com, care menţionează că artista poartă discuţii, în acest sens, cu un teatru naţional din România.

238 afișări
Imaginea articolului Angela Gheorghiu vrea să joace într-un spectacol de teatru

Angela Gheorghiu vrea să joace într-un spectacol de teatru

"Mă gândesc să joc numai teatru. Doar să vorbesc", a declarat aceasta într-un interviu acordat Daily Telegraph. "După aceasta, cine ştie? Iubesc teatrul din Londra", a adăugat artista.

Soprana a spus, în acelaşi interviu, că repertoriul shakespearian iese totuşi din discuţie. "Trebuie să fac ceva într-o limbă pe care o vorbesc perfect, română, italiană sau franceză. În engleză mă descurc".

Gheorghiu a mai spus că programul său de la operă s-ar putea suprapune cu acela de la teatru. "Cel mai greu lucru este să găsesc timp", a declarat artista.

Soprana Angela Gheorghiu va veni în România săptămâna viitoare. Spectacolul "Tosca", o producţie a Royal Opera House (Covent Garden) din Londra, în care Angela Gheorghiu interpretează rolul principal, va fi transmis înregistrat în sala mare a Operei Naţionale Bucureşti (ONB), pe 28 noiembrie, la eveniment urmând să participe şi celebra soprană.

Totodată, Angela Gheorghiu îşi va lansa la Bucureşti albumul "Hommage to Maria Callas".

Angela Gheorghiu, născută pe 7 septembrie 1965, la Adjud, este deja un "superstar" al operei internaţionale, fiind, totodată, cel mai bine vândut artist român de muzică clasică. Lansarea sa în străinătate a avut loc în 1992, la Covent Garden, cu "Boema" de Puccini. În acelaşi an, a debutat pe scenele renumitelor Metropolitan Opera din New York şi a Operei de Stat din Viena. De atunci, soprana a cântat pe cele mai mari scene ale lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici