FOTO   Artă în pandemie: Horaţiu Mălăele, BIS cu nuduri, la expoziţia de la galeria Rotenberg - Uzunov

  • Cu majoritatea evenimentelor culturale puse pe pauză de pandemie este dificil să găseşti modalităţi pentru a petrece timpul liber.
  • În ajutorul tău vine Horaţiu Mălăele care propune expoziţia sa „Feminin - creaţie şi tentaţie”, la galeria Rotenberg - Uzunov.
  • Expoziţia programată iniţial între 30 octombrie şi 10 noiembrie, a fost prelungită cu 10 zile, până la 20 noiembrie.
1544 afișări
Imaginea articolului Artă în pandemie: Horaţiu Mălăele, BIS cu nuduri, la expoziţia de la galeria Rotenberg - Uzunov
„Având în vedere succesul de care s-a bucurat încă de la deschidere şi de care se bucură în continuare, expoziţia „Feminin - creaţie şi tentaţie'” semnată Horaţiu Mălăele, de la Galeria Rotenberg-Uzunov, va fi prelungită, până în data de 20 noiembrie 2020. Lucrările sunt de vânzare - atât în galerie, cât şi online -, în serie de la 1/10, cu semnătura olografă a autorului, iar accesul în expoziţie se face cu respectarea tuturor normelor de siguranţă în vigoare, în vederea prevenirii contaminării cu noul coronavirus”, a anunţat gazda expoziţiei, Eduard Uzunov. 
 
Pentru cei ce nu pot ajunge fizic la expoziţie există un tur virtual accesibil AICI
 
Expoziţia aduce în faţa iubitorilor de artă 18 lucrări dedicate eternei fascinaţii a nudului feminin, realizate de "artistul - spectacol", aşa cum este numit Horaţiu Mălăele.
 
Horaţiu Mălăele are în repertoriul său peste 40 de expoziţii personale, atât în ţară cât şi în oraşe precum Paris, München, Buenos Aires, Toronto şi New York.
 
Expoziţia ce poate fi admirată la galeria Rotenberg- Uzunov a fost descrisă de Adina Renţea, curatorul expoziţiei: "Rafinate şi de o simplitate aproape suavă, pasionale sau inocente în erotismul lor, dezinvolte sau timide, lucrările prezente în expoziţie surprind frumuseţea nudului feminin, dincolo de erotic şi intangibil. Deasupra a tot, rămâne, însă, acelaşi farmec etern, inepuizabil şi perpetuu fascinant, al frumuseţii feminine. Şi cum aspectele care-l preocupă sunt infinite, Horaţiu Malaele le cuprinde într-o privire de ansamblu, traducându-le în forme cât mai simple, limpezi, cuprinzătoare, sintetice. În artă, forma nu e niciodată perfectă prin ea însăşi, ci prin ceea ce izbuteşte să exprime!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici