Aura Urziceanu îşi închide blogul personal şi contul de Facebook. Nu mai vrea să audă de România

Cântăreaţa de jazz Aura Urziceanu a decis să îşi închidă blogul personal şi pagina de Facebook, precum şi să nu mai aibă niciun contact cu România, din cauza unor "vandali" care i-au modificat profilul de pe Wikipedia.

416 afișări
Imaginea articolului Aura Urziceanu îşi închide blogul personal şi contul de Facebook. Nu mai vrea să audă de România

Aura Urziceanu îşi închide blogul personal şi contul de Facebook. Nu mai vrea să audă de România (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Aura Urziceanu a postat pe blogul personal şi pe pagina de Facebook anunţul conform căruia îşi va închide blogul şi doreşte şă nu mai fie contactată, în semn de protest faţă de "Vandalii" care i-au modificat profilul de pe Wikipedia.

"La decizia artistei Aura Urziceanu, se retrage atât blogul oficial cât şi profilul de Facebook şi se impune restricţie generală în a fi contactată în semn de protest! Această decizie se datorează unui grup de vandali, rău intenţionaţi şi consideraţi de către artistă ca fiind impostori, diletanţi şi în niciun caz "oameni"…..nu ca români adevăraţi ci ca locuitori temporar în România".


Artista a postat pe pagina sa de Facebook şi un mesaj către presă:

"În situaţia în care presa română este interesată de acest subiect şi de aceste personaje care-şi umilesc artiştii lor, ai ţării lor şi care şi-i alungă definitiv...acesta este un ultim semn şi o decizie ultimă prin care se va renunţa la contactul definitiv cu Ţara Românească....dacă în continuare românii vor rămâne inerţi la această decizie garantez că îşi vor pierde o parte mare din artişti, iar această ţară va rămâne la fel de inertă precum unii îşi doresc acest lucru..."

Profilul artistei de pe site-ul Wikipedia este momentan blocat pentru modificare de către utilizatoii noi sau anonimi, "pentru a opri vandalismul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici