Baletul din Kiev prezintă "Frumoasa din pădurea adormită" la Sala Palatului

Spectacolul de balet "Frumoasa din pădurea adormită", al Teatrului Municipal Academic de Operă şi Balet din Kiev, va fi prezentat, pe 26 mai, la Sala Palatului din Capitală, informează agenţia Vreau Bilet, organizatorii evenimentului.

180 afișări
Imaginea articolului Baletul din Kiev prezintă "Frumoasa din pădurea adormită" la Sala Palatului

Baletul din Kiev prezintă "Frumoasa din pădurea adormită" la Sala Palatului

Spectacolul "Frumoasa din pădurea adormită", una dintre cele mai romantice poveşti, va fi pus în scenă de Teatrul Municipal Academic de Operă şi Balet din Kiev, o instituţie recunoscută şi apreciată la nivel mondial.

Baletul "Frumoasa din pădurea adormită" se bazează pe o creaţie a povestitorului francez Charles Perrault, scrisă în secolul al XVII-lea. Lansat la Paris în ianuarie 1697, basmul a mai cunoscut câteva modificări, însă povestea de bază a rămas aceeaşi.

Amplificată de muzică înălţătoare lui P. I Ceaikovski, reprezentaţia se va constitui într-un concept coregrafic unic.

Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, fiind cuprinse între 35 şi 120 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici