Băsescu: Am văzut televiziuni ale unor foşti turnători de Securitate promovând dezastrul din România

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că a văzut, în ultima perioadă, "televiziuni ale unor foşti turnători de Securitate promovând naţional şi internaţional dezastrul din România", el menţionând că este vorba despre "obiectivul unei categorii care se teme şi de urmările legii".

473 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am văzut televiziuni ale unor foşti turnători de Securitate promovând dezastrul din România

Băsescu: Am văzut televiziuni ale unor foşti turnători de Securitate promovând dezastrul din România (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am văzut televiziuni ale unor foşti turnători de Securitate promovând naţional şi internaţional dezastrul din România. Este obiectivul unei categorii care se teme şi de urmările legii, este obiectivul unor oameni care astăzi trebuie să răspundă în faţa legii pentru încercarea de a crea dezordine. De data aceasta urcându-se pe un val îndreptăţit de nemulţumire a oamenilor, care au trecut, în paralel, atât printr-un proces dur de ajustări structurale necesare pentru ca România să poată merge înainte - tăieri de salarii, creşteri TVA, introduceri de impozite pe un anumit segment din pensii... Toate acestea au creat unor oameni care ar vrea ca România să se întoarcă la începutul anilor '90 posibilitatea de a se întoarce pe valul nemulţumirii populare", a spus Băsescu.

El a făcut aceste declaraţii la Palatul Cotroceni, după ce ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, şi-a depus jurământul de învestitură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici