Beneficiu opţional pentru clienţii de servicii de internet Romtelecom: pagina customizată de eroare DNS

Romtelecom în parteneriat cu Okidoki oferă gratuit începând cu data de 5 iulie 2010 pentru toţi clienţii serviciilor de internet de la Romtelecom un nou beneficiu opţional: customizarea paginii de eroare DNS.

93 afișări
Imaginea articolului Beneficiu opţional pentru clienţii de servicii de internet Romtelecom: pagina customizată de eroare DNS

Beneficiu opţional pentru clienţii de servicii de internet Romtelecom: pagina customizată de eroare DNS (Imagine:Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Cu ajutorul motorului de căutare Okidoki, noua pagină de eroare DNS oferă alternative pentru orice adresă web introdusă eronat de către utilizatorii de internet. Acest nou serviciu este o modalitate prin care Romtelecom doreşte să îmbunătăţească experienţa online a clienţilor săi.

Noua pagină de eroare DNS este accesibilă opţional pentru toţi clienţii serviciilor de internet - cei care nu doresc să beneficieze de alternativa oferită de Romtelecom şi Okidoki se pot dezabona oricând, folosind link-ul Instrucţiuni dezabonare, care se găseşte în partea de jos a paginii.

DNS este un acronim pentru Domain Name Service - serviciul care oferă posibilitatea accesării domeniilor web pe baza numelor lor şi nu doar pe baza adresei IP a serverului gazdă. Pagina de eroare DNS apare atunci când un browser nu poate accesa adresa web solicitată de un utilizator.

Romtelecom a raportat 4,5 milioane abonamente la 31 martie 2010. Din 2007, Romtelecom acţionează conform strategiei Clientul pe locul 1, ce implică oferirea de mai multe beneficii clienţilor săi la aceleaşi preţuri sau chiar la preţuri mai mici. În ultimii ani, Romtelecom s-a poziţionat ca un furnizor complet de soluţii de comunicare, consolidându-şi prezenţa pe pieţele de internet broadband şi TV. Serviciul de internet fix de bandă largă Clicknet, lansat în 2005, are astăzi peste 830.000 de clienţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.romtelecom.ro.

Okidoki este un motor de cautare românesc dezvoltat de Apropo Media, construit pentru a oferi cele mai bune rezultate pe conţinutul în limba română. Poate fi utilizat atât pentru căutări instant, cât şi pentru căutări specifice în principalele site-uri de ştiri din România, pe blog-uri şi pe conturile de Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici